A l’abordatge! Construïm les festes populars!

DSC_8229.premsa

La capitana pirata Sirock ha recorregut mars i rius de tot el món i ja és aquí! Ahir va arribar a Lleida amb piragua per les aigües del riu Segre perquè s’ha assabentat que les festes fa anys que van ser segrestades per la companyia de la nit.

Sap que l’any passat un grup de joves va començar la dura batalla per transformar les festes i ha vingut per ajudar-los, formant una tropa per tal d’abordar-les, saquejar-les i fer-les participatives i populars.

Però encara necessita més gent, és per això, que des de la Sirollada estem organitzant la Festa major de maig pirata. 4 dies plens d’activitats durant el dia i barraques autogestionades i concerts a la nit, per tal de poder abordar aquestes festes i construir unes veritables festes majors populars.

La nostra aventura comença avui. Donem el tret de sortida amb els concursos de cartells i balcons pirates (les bases de participació dels quals estaran disponibles a partir de demà).

L’aventura seguirà el divendres de Festa Major amb el correbars per reclutar i entrenar la tropa per preparar-nos per la gimcama de la gran batalla de dissabte i la posterior celebració de la victòria amb la farinada de diumenge.

Posted in Uncategorized.