FESTA MAJOR TARDOR 2015

Des de fa dos anys, Lleida ha vist néixer un nou model de Festa Major popular, La Sirollada. Una plataforma d’entitats que pretenem transformar les festes, fent-les més populars, participatives i atrevides. Una Festa Major que la gent se la senti seva, que estigui dissenyada des de i per al poble i on les empreses privades no hi tinguin cabuda. Una Festa Major on els carrers i les places siguin on ens trobem, xerrem, compartim, intercanviem idees, proposem alternatives i ens organitzem. Una Festa Major alliberada d’actituds racistes, sexistes, feixistes i homòfobes.

Volem agrair immensament la resposta de la gent de Lleida. Gràcies per fer-vos vostra la Sirollada. És amb l’autoorganització, la participació, els somnis i les il•lusions com hem aconseguit fer del segon any de La Sirollada un autèntic èxit.

Estem decidides a continuar treballant per transformar les festes i recuperar els carrers per fomentar la participació del jovent, per teixir complicitats entre nosaltres, per autoorganitzar-nos i autogestionar-nos de manera crítica i constructiva. Volem continuar generant els nostres propis espais d’oci, volem crear espais de participació juvenil que responguin a les nostres demandes i necessitats!

 

 Àlbum de fotografies