La Sirollada i onze entitats, marees i col·lectius abandonem el procés de participació de l’Ajuntament de Lleida

sirollada

Desprès d’haver participat en els tallers per a la modificació del reglament de participació de l’Ajuntament de Lleida, La Sirollada abandonem aquests tallers per la manca de voluntat de l’Ajuntament de fer uns tallers realment participatius i escoltar la nostra veu.

En les reunions, el regidor de participació ciutadana Joan Gómez del PSC, venia sense una clara preparació, sense una metodologia de perquè serviria allò i com funcionava, no hi havia objectius, no hi havia: RES. Fins i tot el regidor, no acceptava cap proposta per reconduir la situació i per organitzar les reunions i els tallers.

La participació sempre ha sigut un dels pilars de La Sirollada, i així seguirà sent. La manera d’entendre la participació entre l’Ajuntament i nosaltres, és radicalment oposada. Per això, no participarem en cap show de La Paeria per poder fer-se un rentat de cara, ni en un procés participatiu que no sigui realment participatiu.

Aquí podeu llegir el manifest complert.

La Baula Ateneu cooperatiu; Marea Blanca, Marea Groga, Colors de Ponent, La Sirollada, Lleida Social, Grup de Dones de Lleida, Marea Lila, PAH-Lleida, Assemblea en Defensa dels Serveis Públics, Associació LIKA

Posted in Uncategorized.