La Sirollada prepara noves activitats

IMG_3632

Després de l’èxit de la primera festa de Cap d’Any on es van reunir més de 300 persones, La Sirollada seguim apostant per unes festes populars a Lleida. És per aquest motiu, que el proper trimestre ve marcat per tres esdeveniments claus.

A per les Barraques de Lleida

D’una banda, La Sirollada continuarem treballant per ser presents a la Festa Major de maig d’aquest 2014 i garantint que aquesta sigui més propera, participativa i atractiva per a tothom. Aquesta línea de treball es fonamentarà en detallar la proposta d’activitats per presentar tant a la ciutadania de Lleida com als regidors de Cultura i Joventut de la Paeria. I, alhora, insistirem en la necessitat de construir unes barraques autogesionades per les entitats i colles de la ciutat que hi vulguin ser, perquè aquestes tinguin tant o més espai que les empreses privades ara presents durant aquesta festa.

Volem ser més i millors

Però des de La Sirollada estem convençudes que cal sumar forces per fer que aquest projecte sigui possible amb més entitats, colles i persones a títol individual! És per aquest motiu que preparem dos actes per continuar donant-nos a conèixer a tota la ciutat de Lleida i aconseguir més col·laboracions i adhesions.

D’una banda, el dissabte 15 de febrer tindrà lloc una acció street pel Carrer Major de Lleida. Sortirem a fer siroll perquè tothom ens conegui. I recordeu, fer sorroll vol dir causar admiració o novetat amb alguna acció, ostentació o particularitat. Us sorprendrem, hem vingut a alterar i agitar Lleida!

El rei Carnestoltes ens crida a una nova celebració

D’altra banda, i seguint amb la dinàmica de revifar les festes populars, La Sirollada també serem presents a la rua de Carnestoltes de l’1 de març tot organitzant una carrossa. El rei carnestoltes és el rei de la festa i La Sirollada no ens podiem perdre una bogeria com aquesta.

Com totes les nostres activitats, tots aquests actes són oberts! Us hi esperem! 

Posted in Uncategorized.