L’alternativa per cap d’any a Lleida té un nom: “La Sirollada”

Els companys i companyes de INFO FESTIVAL ens han dedicat un post! ;-) 

cartellcapdany

“Tot i que La Sirollada neix amb la idea de muntar un espai alternatiu i participatiu en les pròximes Festes de Maig d’aquesta localitat, on totes les entitats, associacions, colles, grups de joves, persones a títol individual, etc. es puguin aglutinar i celebrar conjuntament una festa major alternativa, des de fa dies la proposta s’expandeix i entra a formar part de la nit de cap d’any.

Ho fan amb preus populars, on l’entrada és gratuïta i les consumicions compten amb preus “anti-crisis”. Així doncs tenim 3 cubates per 10€, 5 cerveses per 6€ i 3 begudes de la terra per 8€. Jocs, concursos i xocolatada per esmorzar l’endemà, tot amenitzat amb la música dels DJ’s Petats Sound Sistema.

I on es celebra? L’Esplai de Marimunt, (Plaça del Local s/n, Lleida) és el lloc elegit. Però tranquils, si no voleu agafar el cotxe. Des de l’organització hi ha disponible el servei d’autobús, que surt des de la Plaça Ricard Vinyes i per només 2€/ trajecte. La disponibilitat dels autobusos dependrà d’un nombre mínim de persones que s’apuntin, teniu temps fins al 24 de desembre!

Ús deixem amb l’esdeveniment del Facebook i amb el doodle per poder anar amb autobús.”

Posted in Uncategorized.