Les colles

Un any més, i ja en van 5, arriba La Sirollada, la Festa Major Popular de Lleida. Aquest curs volem celebrar l’aniversari com cal, i per això incorporem un nou element central a la festa: LES COLLES. Per primer cop, durant els dies de Festa Major, Lleida es repartira en 5 colles amb 5 elements que representen valors i eixos de les festes i les vides que reivindiquem.

LES COLLES sorgeixen de la voluntat de fer encara MÉS participativa la Festa Major. Perquè tothom deixi de ser un simple consumidor d’activitats i passi a ser protagonista i part activa de les festes.

L’AIGUA, el VENT, l’ENERGIA, el FOC i la TERRA seran l’ànima de la Festa Major Popular!

Perquè som imprescindibles com l’aigua, lliures com el vent, infinits com l’energia, salvatges com el foc i indestructibles com la terra. 

Com funcionen les colles?

Guanya punts participant en els actes, jocs, activitats i concursos de La Sirollada. Tots els punts s’aniran sumant als de la teva colla. Al final de les festes, només en podrà guanyar una!

Pots escollir ser de qualsevol de les 5 colles. Reuniu la vostra família, les vostres amistats, les vostres veïnes… i no us perdeu RES d’aquesta Festa Major. 

Ha arribat el moment de deixar el sofà i baixar al carrer. Apunteu-vos a les colles: