Neix La Sirollada!

Logo Sirollada verd

A l’octubre de 2013 alguns membres de diversos col·lectius de la ciutat de Lleida ens vam començar a moure per muntar un espai participatiu de cara a la propera Festa Major de Maig. Després d’un parell de mesos de reunions, assemblees i de fer molta feina podem afirmar que aquest és un projecte que comença a prendre forma i que ja té nom, La Sirollada.

La Sirollada, doncs, és la plataforma que vol aglutinar totes les entitats, associacions, colles, grups de joves, persones a títol individual, etc. que coordini un nou espai dins la Festa Major de Lleida en coordinació amb tots els agents implicats.

Creiem que és necessari activar la participació de la gent de Lleida tot promovent activitats atractives per a tothom i dinamitzades per entitats i col·lectius de la ciutat. Només així, serem els veritables protagonistes de la Festa Major. Alhora, necessitem un nou espai de nit i apostem que sigui en un format de “barraques”, enteses com a petits estands on cada entitat pugui gestionar la seva pròpia barra.

Us animem a participar i fer créixer La Sirollada! Hi ha mil maneres de fer-ho!

Posted in Uncategorized.