Per unes festes lliures!

Per unes festes lliure d’actituds sexistes, racistes i homòfobes!

Amb motiu de la Festa Major de Lleida, La Sirollada ha engegat una campanya per combatre les actituds sexistes, racistes i homòfobes en els espais d’oci.

Habitualment en els actes nocturns de festa major són on es creen més moments de distensió i desinhibició en gran part gràcies a l’alcohol. Malauradament en aquests espais de festa podem viure situacions en les que no ens sentim còmodes i on aguantem comentaris i actituds en les que ens podem sentir víctimes d’una agressió.

sexismes

Nosaltres volem alliberar aquests espais d’oci nocturn de les actituds sexistes, racistes i homòfobes, i reivindicar que La Sirollada ha de ser un espai popular lliure i on tots i totes ens sentim còmodes.  Volem ser com som allà on estiguem i viure les nostres sexualitats lliurement com, amb qui i quan volguem!

homofobia (1)

També cal que manifestem el compromís front la xenofòbia i l’exclusió del feixisme i el racisme que vol dividir la ciutadania per raons d’origen. Sigui quin sigui l’origen, tots i totes podem i hem de gaudir de la Festa!

racisme 1

Així doncs, durant tots els actes nocturn de Festa Major trobareu cartells que recorden i consciencien del malestar i la repressió que poden ocasionar aquestes actituds.

Recordeu que ni l’alcohol ni les drogues són cap excusa i que NO és NO! Tots i totes som la festa!

Si veus o vius una agressió adreça’t a la barra o a l’organització de la festa.

Posted in Uncategorized.