Tot a punt per Festa Major 2014!

Arriba la Programa La SirolladaFesta Major de Lleida 2014 i entre els actes d’enguany hi ha diverses activitats organitzades per La Sirollada.  Com a novetat, inaugurarem un espai de Barraques dins els Camps Elisis durant els dies de Festa Major autogestionades per les entitats i colles de la ciutat i un seguit d’activitats obertes a tothom! Fins ara, les barres de Festa Major només han estat gestionades per empreses privades o, com a màxim, per 5 entitats limitant així la participació a la resta. La Sirollada aposta per oferir l’oportunitat a tenir-hi presència a totes les entitats que ho vulguin.

El programa de Festa Major de La Sirollada

La Sirollada inaugurem espai de barraques i hem organitzat 7 activitats obertes per a tots els públics i per donar vida a la ciutat! Per seguir les activitats podeu entrar a l’esdeveniment de Facebook que s’anirà actualitzant constantment.

Us esperem a les barraques de La Sirollada!

Les barraques tindran lloc durant els dies 9, 10 i 11 de maig de 2014 dins el marc de la Festa Major als Camps Elisis.  Hi haurà 10 barraques autogestionades per divereses entitats de Lleida. Les barraques obriran cada dia d’11h a 14h al matí i de 22h a 05:00h i estaran situades prop de l’Escenari Glorieta.  Tindran música, begudes i menjar per fer de la festa major un espai lúdic, festiu però també proper als veïns i veïnes de Lleida.

Tot això ha estat possible gràcies a l’aportació econòmica de les entitats i dels més de 60 micromecenes que han col·laborat amb el projecte. I gràcies a tot el suport rebut de persones i col·lectius de Ponent!

Posted in Uncategorized.