La Sirollada la construïm entre tots i totes! Si vols participar amb La Sirollada, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Com pots participar? 

*A títol individual:

Coneix-nos: vine a l’assemblea de La Sirollada, aporta les teves idees, comparteix les teves inquietuds, coneix la gent que la tirem endavant!

No et perdis res: segueix-nos a les xarxes socials; a Twitter i a Facebook i estigues informat o informada de tot. Dóna la teva opinió, fes propostes de noves activitats, festes, etc.

Dóna un cop de mà: sempre falten mans! Apunta’t a organitzar la festa, a poder tirar endavant les activitats, els actes, etc. Gaudeix de la festa d’una altra manera, preparant-la! La col·laboració pot anar des de servir l’esmorzar popular fins a la preparació de jocs per a tothom!

Fes-ne difusió: convida als teus amics i amigues a venir a les activitats de La Sirollada, reenvia els correus electrònics, explica-li als teus familiars la festa d’ahir, fem aquesta festa més gran!

*Si sou una entitat o un grup de persones:

A banda de tot l’anterior…

Creeu la vostra activitat:  teniu una activitat per Festa Major? Se us ha acudit una festa que no ens podem perdre?  Si sou dels creatius i originals, organitzeu la vostra pròpia activitat! I si no, us podem proposar idees o col·laborar en les  existents.

Organitzeu una barraca: proposeu-vos per tenir un espai a les barraques amb la resta de col·lectius i colles i viviu la millor festa major de la vostra vida!