Convidem a la resta d’entitats de les Festes de Maig a sumar-se a la campanya per unes Festes lliures de sexisme, racisme i LGTBIfòbia

Recollint l’experiència de La Sirollada que en els darrers anys ha fet campanyes a favor d’unes relacions lliures, respectuoses i igualitàries i contra les agressions sexistes, racistes i LGTBIfòbiques a les festes majors, aquest any també volem fer extensiva la campanya a la resta d’entitats i col·lectius que participen de les Festes de Maig.

Des de La Sirollada volem aprofitar les festes per reivindicar unes festes respectuoses on tots i totes hi tinguem cabuda, sense sexisme ni discriminacions per qüestions d’identitat sexual o de raça. Convidem a totes les entitats i col·lectius que també participen de les Festes de Maig a sumar-se a la campanya i demanem a l’Ajuntament de Lleida que també treballi en aquest sentit.

La Sirollada ja comença a treballar perquè en tots els espais de la Festa Major hi hagi la campanya “Per unes festes lliures de sexisme, racisme i LGTBIfòbia”. Amb aquesta iniciativa volem potenciar les relacions lliures, respectuoses, igualitàries i no sexistes, racistes o LGTBIfòbiques.