10 h fins a les 20 h ROOM SCAPE (AE Alosa) (durada de l’activitat: d’aprox. 1 hora).  Ateneu Popular de Ponent (c/ Pau Claris, 10).

Reuneix la teva tribu i fes un grup de màxim 6 persones. Endinseu-vos en el salvatge oest i aconseguiu trobar la clau per retornar al món real!

Inscripció prèvia a través d’aquest enllaç https://aealosa.wordpress.com/2017/05/04/inscripcions-roomescape-la-sirollada-2017/. Gratuït. Taquilla inversa. 

12 h VERMUT I JAM SESSION (El Castanyazo) Plaça Blas Infante (plaça de La Sirollada)

El salvatge oest està de festa, i han decidit obrir les portes del seu “salón” perquè indis i cawboys ocupin els carrers i demostrin les seves aptituds musicals dalt del escenari. Jam Session oberta a tothom que vulgui participar de manera espontània i voluntària. Veniu a fer el vermut acompanyats de música en viu!

21.30 h GRAN SOPAR DE TRIBU I REVETLLA AUTOGESTIONADA Camps Elisis (Zona Barraques)

Les tribus de la Sirollada organitzen un gran sopar perquè tots els indis d’altres contrades i cawboys de totes les rodalies vinguin a conèixer el seu petit poblat!

12.30 h RADICAL DISTRICT

És una nova proposta musical fresca i contundent que barreja el rock, el rap i la música melòdica amb sons electrònics que no deixarà indiferent a ningú. Presenten seu primer àlbum, anomenat ‘Presons d’asfalt’. Música militant que crida a la revolta, amb temes com “No tenim por”, “El seu pitjor malson”, o “Fum”.