10.30 h PREGÓ MATINER REIVINDICATIU (Casal Popular de Joves) (c/ Tallada n1)

Com a bones tribus nòmades sabem la importància de l’espai públic i la defensa d’aquest. Aquests cop, les joves de l’assemblea del Casal Popular de Joves de Lleida donaran el tret de sortida del cercavila amb un pregó matiner al Solar que es troba just al davant del seu local, recuperant aquest “territori” i retornant-lo al barri. La cercavila s’enganxarà a la resta de colles al peu del Romeu (final del carrer Cavallers).

11 h CERCAVILA POPULAR (Ateneu Popular La Baula) (c/ Pl Paeria)

Si al Xerif li molesta una cosa es que la gent surti al carrer, i encara més quan s’engresca i omple cada racó de la nostra ciutat amb cultura popular. Colles de grallers, ball de bastons, animació popular, capgrossos i un seguit de personatges pintorescos en portaran per un recorregut alegre i engrescador que recorrerà una part del Carrer Major, Avinguda Blondel, la Passarel·la del Liceu escolar per finalitzar a Blas Infante (plaça de la Sirollada).

12.30 h VERMUT  POPULAR (Ateneu Popular La Baula i Casal Popular de Joves) (Plaça de La Sirollada)

Sabem que desprès de una eufòrica Cercavila no hi ha res millor que un bon vermut! Siguis indi o “cawboy” vine a beure alguna cosa fresqueta i crida ben fort per les festes populars! Es llegirà el pregó oficial de la Sirollada, hi haurà música amb pd’s i vermut fins l’hora de dinar.

14 h GRAN DINAR POPULAR A LA PLAÇA  (Plaça de La Sirollada)

Els més grans de la tribu tenen moltes histories per explicar, i en un “salon” del salvatge oest hi ha anècdotes tots els dies, així doncs, hi ha res millor que un bon dinar per descobrir-les? Tot a preus populars.

16 h QUIDDITCH (Lo Manaix)  Plaça Blas Infante (Plaça de La Sirollada)

Al Salvatge oest cada dia arriben coses noves i de territoris mes allunyats. Aquest cop ens topem amb un esport ben curiós, creat al 2005 basat en l’univers de la saga Harry Potter, que es juga per equips de 6- 10 persones (tranquils, si no teniu equip o no sou suficients podeu venir i formarem equips per jugar allà mateix). L’organització facilita les escombres i la màgia.

Si teniu ganes de descobrir l’esport menys comú entre els “muggles”, aquesta és la vostra oportunitat! T’hi esperem! Porta roba esportiva, i si ja heu format un equip ens podeu avisar a lomanaix@escoltesiguies.cat per saber-ne més! L’equip guanyador rebrà un fantàstic premi.

17 h GIMCANA SOLIDÀRIA (AE Garbí) (Plaça de La Sirollada – Pl Blas Infante)

Els més petits son el futur dins de les nostres contrades, i encara més si van de la mà d’iniciatives solidaries. Gimcana destina a infants de 6 a 12 anys. L’activitat es desenvoluparà al marge del Riu Segre. Aquesta activitat, ja que es amb finalitat solidaries tindrà un preu orientatiu de 3€ + 1€ si volen berenar coca amb xocolata, i els diners anirien íntegrament destinats a un projecte per ajudar a les persones refugiades.

18:30 h CONTACONTES MUSICAL (Jove Orquestra de Ponent) (Plaça de La Sirollada)

Les histories i les rondalles vora al foc, són allò que més ens agrada als indis. Escoltar, imaginar nous mons i aquest cop, amb un toc especial. Què us semblaria que cada personatge tingués la seva melodia? Aquest any volem proposar-vos una altra forma d’endinsar-nos en un món fantàstic que ens envolta, un conte amb música. Músics de la JOP volen posar fil musical a la història que s’interpretarà.

19 h GUARRINKAMA (SEPC Lleida) (Plaça de La Sirollada) – Marge del Riu Segre.

Vols ser un veritable Indi Sirollada? Vols ser el “cawboy” més àgil de la comarca? Vine a participar a la Guarrinkama i demostra la teva resistència! Pocs en surten victoriosos. Amb equips de 4 a 8 persones, vine amb roba còmoda i que no et faci pena que s’embruti, es trenqui o es perdi!

I en acabar la GRAN FARINADA! (Zona de les Barraques)

Guerra de farina per rememorar una antiga festa típica de Lleida! (No apte per a celíacs).

22.30 h REVETLLA AUTOGESTIONADA AMB GRUP 43 (Plaça de La Sirollada)
Orquestra, música de ball, un espectacle i show excepcional i divertit imitant artistes com Julio Iglesias, Georgie Dann, Freddie Mercury, Tom Jones.
// ZONA DE BARRAQUES (Camps Elisis) //
23 h ROBA ESTESA
00.30 h AUXILI
02 h ASPENCAT
03.45 h ITACA BAND