17 h MICRO-FESTIVAL DE CURTMETRATGES (Assemblea de Lletres)  Ateneu Popular  “La Baula” (c/ Nord 4)

Viure al salvatge oest no vol dir oblidar la nostra part més creativa i rehibindicativa! Formulem aquest espai com una oportunitat per gaudir de l’art audiovisual que ens permetrà endinsar-nos en les petites pildores de projectes de caire social que es desenvolupen en la ciutat.

18.00 h CERCA DEL TÒTEM (Colors de Ponent) Plaça Blas Infante (plaça de La Sirollada)

Tenir bona sort en els viatges no sempre es fàcil pels nostres guerrers, i sabem que els tòtems de la sort es troben repartits en les nostres terres. Les concursants aniran rebent pistes que, un cop desxifrades, els conduiran cap a les següents fins que trobin el tòtem amagat pel nostre Xaman. Les participants es dividiran en grups.

19.30 h XERRADA:Exercim l’autodeterminació, construïm la Independència (Resisteix Lleida) Plaça Blas Infante (plaça de La Sirollada)

Col·loqui i debat sobre el dret a decidir de les nacionalitats històricament oprimides sobre el seu futur, en concret també, els Països Catalans. Festa sí, lluita també!

21 h CERCA-TAPES Camps Elisis (Zona Barraques)

A l’hora de sopar els indis es tornen a reunir als tipis. Aquesta nit cada barraca prepara un parell de pintxos o tapes perquè puguis degustar a preus populars. Vine a sopar amb un format diferent!

22.30 h COETUS

00.30 h MESCLAT I LA COBLA CATALANA DE SONS ESSENCIALS

2.45 h ALBAROCK