Engeguem motors i presentem públicament la nostra proposta per Festa Major de Tardor 2017

Aquest matí, La Sirollada ha registrat una proposta de gairebé una vintena d’activitats, i planteja tres nits de revetlla amb dos espais diferents amb programació pròpia per garantir la partició d’una diversitat de públic més gran.

La Sirollada, la plataforma que aglutina entitats i persones en la construcció d’un nou model de Festa Major popular, participativa i autogestionada, ha registrat aquest matí tots els permísos corresponents a la Festa Major de Tardor pels dies 28, 29, 30 de setembre i 1 d’octubre.

Ara l’entitat ho fa públicament després de tota la polèmica sorgida la passada Festa Major de Maig quan l’Ajuntament de Lleida a 10 dies de la festa, i amb el programa publicat, va decidir prohibir algunes de les activitats programades sense cap tipus d’explicació. En aquell moment, La Sirollada de denunciar que La Paeria s’havia contradit amb els compromisos adquirits en les reunions prèvies.

Per això, amb la presentació pública de la proposta de Festa Major Tardor 2017 per les entitats i persones de La Sirollada, l’objectiu no és cap altre que, evitar situacions com les que es van viure la passada Festa Major, i amb previsió han fet arribar a l’Ajuntament de Lleida totes les seves sol·licituds. Entre les activitats destacades hi ha el tradicional Bingollada, l’Esbojarrada, el Campionat de Morcilla en honor a l’Àngel Ros i com a novetats principals s’afegeix un concert infantil de tarda, un monòleg i un pregó alternatiu d’inici.