Arriba la Festa Major de Lleida 2014 i entre els actes d’enguany hi ha diverses activitats organitzades per La Sirollada.  Com a novetat, inaugurarem un espai de Barraques dins els Camps Elisis durant els dies de Festa Major autogestionades per les entitats i colles de la ciutat i un seguit d’activitats obertes a tothom!

El programa de Festa Major de La Sirollada amb activitats lúdiques, crítiques i participatives

La Sirollada inaugurem espai de barraques i hem organitzat 7 activitats obertes per a tots els públics i per donar vida a la ciutat! Us podeu apuntar a l’esdeveniment de Facebook i convidar totes les vostres amistats.

Per a més informació de les activitats, podeu entrar a l’esdeveniment de Facebook de cadascuna:

Les barraques de Festa Major són una realitat!

Les barraques tindran lloc durant els dies 9, 10 i 11 de maig de 2014 dins el marc de la Festa Major als Camps Elisis.  Hi haurà 10 barraques autogestionades per divereses entitats de Lleida.

Les barraques obriran cada dia d’11h a 14h al matí i de 22h a 05:00h i estaran situades prop de l’Escenari Glorieta.  Tindran música, begudes i menjar per fer de la festa major un espai lúdic, festiu però també proper als ciutadans i ciutadanes de Lleida.

Els concerts de l’Escenari Glorieta

Les barraques de La Sirollada estaran situades al costat de l’Escenari Glorieta que tindran concerts tots els dies de Festa Major!

Divendres 9 de maig

El primer dia de barraques de La Sirollada tindrem el plaer de tenir a l’escenari proper de la Glorieta la Black Party! Amb La Familia Torelli, The Excitements i Ponent Roots! Això serà un desmadre!!

Black Party

 

Dissabte 10 de maig

I el 10 de maig omplirà l’escenari Glorieta de festa Adhesivo, Els Pets  i Orxata Sound Sistema. Lleida serà suavitat universal!

Àlbum de fotos I

Àlbum de fotos II