Tot preparat per la Festa Major de Maig 2017!

Durant 4 anys a través de l’organització i l’autogestió hem demostrat que unes festes populars, participatives i atrevides són possibles. Volem combinar la festa de nit en un format de barraques autogestionades i concerts amb activitats de tot tipus durant el dia, pensades entre tots i per a tots, atrevides i que tothom hi tingui cabuda! Volem unes festes més populars, que donin cabuda al creixent i cada cop més viu teixit associatiu lleidatà, on les persones siguem les verdaderes protagonistes i no d’unes poques empreses de l’oci nocturn de Lleida; perquè l’oci no és negoci!

A més de la ZONA DE BARRAQUES situada als Camps Elisis, aquest edició La Sirollada inaugurem un nou espai: la PLAÇA DE LA SIROLLADA (pl Blas Infante) on es duran a terme la majoria de les activitats diürnes i que reafirma el creixement del projecte i el compromís amb les veïnes de la ciutat.. A més, durant els 4 dies hi haurà un escenari amb programació pròpia, 12 barraques autogestionades i prop d’una vintena d’activitats.

Aquest any hi ha dos novetats més també força destacables com un el punt de recollides de denúncies d’actuacions masclistes i LGTBI-fòbiques que estarà actiu totes les nits de revetlla, i la creació d’una barraca solidària que acollirà diferents campanyes solidàries de col·lectius externs a La Sirollada.

Estem decidides a omplir els carrers i les places de la ciutat de màgia mitjançant la participació, deixant de ser consumidores d’oci i passant a ser part activa d’un esdeveniment de socialització i apoderament col·lectiu com són les festes majors. Pretenem subvertir el model de Festa Major imperant orquestrat per l’Ajuntament, un model que és una extensió del que és, avui en dia, l’oci a Lleida: un conjunt d’activitats basades en el consum, que serveixen per enriquir empreses privades.

Aquestes festes de maig, la tribu ens trobem per assaltar places i carrers, per conquerir el salvatge oest. Perquè la ciutat és de totes i la Festa Major també. Visca la Sirollada! ✊

⏩ CONSULTEU TOT EL PROGRAMA: http://www.lasirollada.cat/programacio-festa-major-de-maig-2017-2/