Per una Festa Major Popular, Participativa i Atrevida!

La Sirollada aplega un conjunt de persones i entitats de la ciutat de Lleida que volem començar a generar una Festa Major diferent, amb un programa d’actes propis, amb propostes originals i, sobretot, participatives. Volem combinar la festa de nit en un format de barraques autogestionades per diferents entitats i colles, amb activitats de tot tipus durant el dia, pensades entre tots i per a tots, atrevides i que tothom hi tingui cabuda. També volem alliberar els espais d’oci nocturn de les actituds sexistes, racistes i homòfobes, i reivindicar que La Sirollada ha de ser un espai popular lliure i on tots i totes ens sentim còmodes. Volem ser com som allà on estiguem i viure les nostres sexualitats lliurement com, amb qui i quan volguem!

També volem manifestar el compromís front la xenofòbia i l’exclusió del feixisme i el racisme que vol dividir la ciutadania per raons d’origen. Sigui quin sigui l’origen, tots i totes podem i hem de gaudir de la Festa!

Volem unes festes més populars, on les persones siguem les verdaderes protagonistes i no les empreses privades, volem una Festa Major nostra!

I per tot això, us animem a fer Siroll amb nosaltres! A participar i sumar-vos a aquest projecte d’aquella manera que pugueu: fent una barraca, preparant activitats, ajudant-nos a millorar-lo, venint a les assemblees de preparació, fent-te difusió o, senzillament participant-hi quan sigui l’hora!

Entitats i colles organitzadores*

Agrupament Escolta i Guia Lo Manaix
Arran Lleida
Ateneu Cooperatiu La Baula
Casal Popular de Joves de Lleida
Castanyazo
Colors de Ponent
Jove Orquesta de Ponent
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – Secundària Lleida
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans – Universitat de Lleida
*La Sirollada la construïm entre tots i totes! Si vols participar amb La Sirollada, no dubtis a contactar amb nosaltres.