Vols saber quines són les novetats per la FM Maig 2017?

S’atansa la Festa Major de Maig 2017 i enguany La Sirollada presentem moltes novetats. Durant 4 anys, a través de l’assemblearisme, l’organització i l’autogestió hem demostrat que unes festes populars, participatives, originals i atrevides, on les persones siguin les protagonistes, són possibles. I aquest any anem una mica més enllà, vols saber quines són les novetats?

1⃣⚡ IMPULSEM UN NOU ESPAI! Sempre havíem volgut batejar una plaça cèntrica de la ciutat com la “Plaça de La Sirollada”. Aquest ja podem dir que es pot fer. La plaça de La Sirollada (Blas Infante) serà l’espai on es concentraran gairebé totes les activitats de la nostra programació, a més l’espai acollirà actuacions musicals, hi haurà servei de bar durant el dia, etc. Envaïm els carrers! ✊

2⃣🎉 TINDREM PROGRAMA PROPI! Aquesta propera edició La Sirollada programa activitats durant TOTS els dies que dura la Festa Major amb més de 15 activitats per a tots els públics perquè ningú tingui cap excusa per quedar-se a casa! Els propers dies farem públic el programa alternatiu a l’Ajuntament de Lleida, estigueu atents!

3⃣📣 AVANCEM CAP A L’AUTOGESTIÓ! A La Sirollada la festa no s’atura i dijous 11 de maig, la nit que l’Ajuntament no programa revetlla, podreu venir a la Zona de les Barraques de La Sirollada a gaudir de bona música!

Aquest any, indis i cowboys s’ajuntaran per fer front a un enemic comú: un xèrif que vol imposar una festa totalment consumista, gens participativa i en mans de les empreses privades. Indis i cowboys mantindran un llarg duel contra el xèrif on només en pot sortir victoriós un.

Ara només hi faltes tu! Baixa al carrer i participa! 😊